Catering2020-01-10T19:26:23+01:00

Catering

Welkom bij Aloha Vegan Bakery, een veganistische bakkerij dat ernaar streeft elke gelegenheid van het lekkerste handgemaakte gebak te voorzien.

Heeft u een feest, een onvergetelijke bruiloft, vergadering of een bedrijfsevenement in het vooruitzicht? Helemaal naar uw wensen leveren wij het heerlijkste vegan lekkers welke uw bijzondere dag tot een succes maakt.

Ook wanneer u interesse heeft in het veranderen of uitbreiden van het assortiment in uw lunchroom of evenementenlocatie bent u bij Aloha Vegan Bakery aan het juiste adres.

Wij denken graag met u mee!

Heeft u iets te vieren?

Lekker gebak maakt van elke gelegenheid een feest!

U kunt een variatie van onze producten bestellen voor uw feest of evenement. Voor grotere feesten is een sweet table ook een oplossing: een grote tafel vol met allerlei lekkers en dus voor ieder wat wils! Naast een door u gekozen variatie aan gebak kan de sweet table volledig aangepast worden aan uw wensen wat betreft de kleur of het thema van het feest of evenement.

Heeft u een bedrijfsevenement of wilt u het gebaksassortiment in uw cafΓ© of lunchroom aanpassen of uitbreiden? Ook dan bent u bij Aloha Vegan Bakery aan het juiste adres. We kunnen samen bespreken wat het beste voor u werkt.

Bekijk onze producten
Contact Opnemen

Neem even contact op!

U wilt meer informatie of al bestellen? Wat leuk!

U kunt mij makkelijk bereiken via onderstaand contactformulier


Info

Email:Β  bernadet@alohacakes.nl
Telefoon:Β 0636280566

Social

Instagram