Catering2020-01-10T19:26:23+01:00

Catering

Welkom bij Aloha Vegan Bakery, een veganistische bakkerij dat ernaar streeft elke gelegenheid van het lekkerste handgemaakte gebak te voorzien.

Heeft u een feest, een onvergetelijke bruiloft, vergadering of een bedrijfsevenement in het vooruitzicht? Helemaal naar uw wensen leveren wij het heerlijkste vegan lekkers welke uw bijzondere dag tot een succes maakt.

Ook wanneer u interesse heeft in het veranderen of uitbreiden van het assortiment in uw lunchroom of evenementenlocatie bent u bij Aloha Vegan Bakery aan het juiste adres.

Wij denken graag met u mee!

Heeft u iets te vieren?

Lekker gebak maakt van elke gelegenheid een feest!

U kunt een variatie van onze producten bestellen voor uw feest of evenement. Voor grotere feesten is een sweet table ook een oplossing: een grote tafel vol met allerlei lekkers en dus voor ieder wat wils! Naast een door u gekozen variatie aan gebak kan de sweet table volledig aangepast worden aan uw wensen wat betreft de kleur of het thema van het feest of evenement.

Heeft u een bedrijfsevenement of wilt u het gebaksassortiment in uw café of lunchroom aanpassen of uitbreiden? Ook dan bent u bij Aloha Vegan Bakery aan het juiste adres. We kunnen samen bespreken wat het beste voor u werkt.

Bekijk onze producten
Contact

Neem even contact op!

You need more information or want to order something? Nice!

You can reach me using the form:


Info

Email:  bernadet@alohacakes.nl
Phonenumber 0636280566

Social

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 17841407624907397 Feed will not update.

en_USEnglish
nl_NLNederlands en_USEnglish